O nama

Kolegio.hr je studentski web portal koji omogućava ostvarivanje studentskih popusta na prodajnim mjestima i web trgovinama poznatih kompanija kao što su Converse, Flixbus, Uber, Bibloo, Kruna Mode, Footshop, Notino i dr. pomoću studentskih kupona za popuste i Kolegio iD mobilne aplikacije.

Projekt je razvijan u sklopu Tehnološkog parka Zagreb, te uz podršku studentskih udruga: Ekonomska klinika, TRANS, Feniks i UniUm.

Registracija i korištenje je 100% besplatno, te dostupno svim redovnim i izvanrednim studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija u Hrvatskoj.

Ukoliko želiš iskoristiti popust online, sve što trebaš napraviti je registrirati se, verificirati svoj studentski status u nekoliko sekundi na našem portalu i preuzeti kod kojeg možeš zalijepiti u prostor za promo kodove prilikom kupnje u web trgovinama naših partnera. Ukoliko popust želiš iskoristiti u trgovini, samo preuzmi kupon s Kolegio.hr web stranice predoči ga na prodajnom mjestu koristeći Kolegio iD mobilnu aplikaciju. Jednostavno, zar ne? 🙂

Što čekaš? Pridruži nam se!

 

U okviru Zagrebačkog inovacijskog centra d.o.o. korisnik potpore Grada Zagreba

 

 

 

Prijava

Registracija


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.