Ova ponuda omogućena je putem internetske platforme za studentske popuste Kolegio™ i zahtijeva korištenje kolačića za pravilan rad. Klikom na 'Slažem se' pristajete na njihovu upotrebu. Više informacija možete pronaći u Uvjetima korištenja.
AREPA je srce i duša venezuelanske gastronomije – jelo koje se radi od kukuruznog brašna, od kukuruza koji je prethodno kuhan. Puni se maslacem i finim autohtonim punjenjima. Iznutra je mekana, izvana hrskava, mirišljava i topla, okusa raznolikog ovisno o namirnicama koje volite – to je AREPA. Izaberite svoju najdražu!
Lokacija restorana: Preradovićeva ul. 9, 10000 Zagreb
AREPA je srce i duša venezuelanske gastronomije – jelo koje se radi od kukuruznog brašna, od kukuruza koji je prethodno kuhan. Puni se maslacem i finim autohtonim punjenjima. Iznutra je mekana, izvana hrskava, mirišljava i topla, okusa raznolikog ovisno o namirnicama koje volite - to je AREPA. Izaberite svoju najdražu!