fbpx

FlixBus ponovno spaja Rijeku i Zagreb

Opet imamo dobre novosti za tebe! FlixBus je ponovno pokrenuo direktne linije između Zagreba i Rijeke! Vozi se zelenim autobusima, iskoristi besplatan Internet i uživaj na svom sjedalu s više prostora za noge. Putem se možeš pripremati za ispit, skrolati društvenim mrežama ili se samo udobno smjestiti, slušati svoju playlistu i maštati.

Rijeka je najveća hrvatska luka poznata po međunarodnoj karnevalskoj povorci, stadionu Kantridi koji se smjestio između mora i stijena, povijesnom Trsatskom kaštelu i autohtonom nakitu Morčićima.

rijeka

Prošetaj Korzom koji je najpoznatija riječka ulica i mjesto javnih događanja i osjetite duh primorske Hrvatske!

Otputuj u toplije krajeve i uživaj na svježem morskom zraku. Karte su vrlo povoljne, a putovati možeš svakodnevno tri puta dnevno između Zagreba, Rijeke, Crikvenice i Karlovca.

Iz Zageba možeš putovati u neke od najvećih europskih destinacija, a neke od njih su: Nizozemska, Austrija, Danska, Švedska, Njemačka i mnoge druge. Točne datume polazaka kao i ostale destinacije možeš provjeriti na FlixBus web stranici ovdje ili u besplatnoj FlixBus mobilnoj aplikaciji ovdje.

FlixBus nudi ti već sad povoljne karte, a uz suradnji sa studentskom platformom Kolegio svaki student ima još veći studentski popust od 20%.

flixbus

 

Jedino što moraš napraviti kako bi preuzeo svoj FlixBus studentski popust je potpuno besplatno se registrirati na Kolegio web platformu, a registraciju napravi ovdje.

Nakon što se besplatno registriraš, svoj FlixBus studentski popust od 20% možeš slobodno preuzeti ovdje i uživati u svom putovanju još povoljnije.

Nemoj dugo čekati i već danas preuzmi svoj popust i posjeti svoju obitelj ili prijatelje. Provedi svoje vrijeme u gradovima uz obalu i udobno se smjestu u prepoznatljive zelene FlixBus autobuse.

 

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.