fbpx

Iskoristi već danas FlixBus studentski popust 15%

Znaš li da FlixBus i Kolegio nude studentima najveće popuste i najjeftnija putovanja?

Planiraš uskoro putovanje na planine? Možda ti je potreban mali predah od studentskih obaveza i želiš prošetati uz more? Živiš u inozemstvu i želiš posjetiti svoju obitelj u domovini? Ne brini – FlixBusovim zelenim autobusima možeš povoljno, udobno i ekološki putovati cijelom Europom, a neke od domaćih linija dostupne su za samo 39 kn, a uz to iskoristi FlixBus studentski popust 15%!

flixbus

FlixBus je njemački autobusni prijevoznik koji od 2013. pruža usluge prijevoza putnika na međugradskim i međunarodnim autobusnim linijama. FlixBusove pogodnosti u kojima možeš uživati dok putuješ zelenim autobusom su: besplatan Wi-Fi, zajamčeno sjedalo, mogućnost rezervacije sjedala, dva komada prtljage uključenih u cijenu karte, utičnice u autobusu i mnoge druge. FlixBus nudi alternativan, pouzdan i ekološki način putovanja po  najpovoljnijim cijenama, a upravo sada možeš saznati kako do svog studentskog popusta.

Kako do FlixBus studentskog popusta od 15%?

Potrebno je prvo besplatno se registrirati na studentsku platformu Kolegio.hr. Nakon što to učiniš možeš otkriti svoj kupon kojeg ćeš unijeti prilikom kupnje, a registraciju možeš učiniti ovdje.

Gdje kupiti kartu za FlixBus?

  1. Otvoriš FlixBus mobilnu aplikaciju, a ako ju nemaš potpuno je besplatno preuzmi ovdje
  2. Odaberi željenu relaciju i datum polaska
  3. U mobilnoj aplikaciji, zalijepi svoj kupon u polje za kupon na dnu košarice i kupi svoju kartu
  4. Na dnu košarice bit će naveden iznos obračunatog popusta i nova ukupna cijena

FlixBus mobilna aplikacija

Dostupna je za android i iOS sustave i vrlo jednostavno se može preuzeti iz Windowsove, Appleove te Google Play trgovine ili Amazonove trgovine. Omogućuje ti kupovinu karata u 12 europskih valuta, pa tako i u hrvatskim kunama, a plaćanje samih karti moguće je izvršiti PayPalom, kreditnom ili debitnom karticom, što ubrzavaju FlixBus online kupnju karata.

Osim što ubrzava i olakšava kupovanje karata gdje god se budeš nalazio moći ćeš imati FlixBus raspored svih autobusnih stanica i dolaska na peron. Nema više potreba za printanjem FlixBus karata jer od sada sve što trebaš je u tvom mobilnom telefonu, a to je QR kod.

Kreni već danas na svoje putovanje bez obzira gdje se nalaziš i upoznaj nove kulture, ljude ili se jednostavno predahni od svega. Već danas putuj iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Pule, Splita i brojnih drugih hrvatskih gradova prema popularnim europskim destinacijama. Uživaj u romantičnim vožnjama gondolama u Veneciji ili upoznaj bogatu kulturnu baštinu čarobnog Rima. Opusti se u prekrasnim parkovima Munchena, Beča i drugih popularnih destinacija u Njemačkoj i Austriji ili se odmori i provedi uz vrhunsko pivo u Pragu. Vikend izdvoji za susjede i posjeti fascinantnu Budimpeštu ili prijestolnicu Slovenije, Ljubljanu. Zašto samo slušati priče frendova o njihovim putovanjima? Ostvari i ti svoje snove i upoznaj Europu!

VAŽNO:

  • Kupon ne možeš dobiti ako se ne registriraš besplatno na studentsku web platformu Kolegio
  • Kupon vrijedi za sva putovanja (domaća i međunarodna)
  • Kupon je moguće iskoristiti isključivo samo u FlixBus mobilnoj aplikaciji

Ako imaš bilo kakvih nejasnoća i/ili upita vezanih za preuzimanje kupona molimo da se slobodno javiš i pišeš na našu e-mail adresu: info@kolegio.hr i mi ćemo ti rado pomoći da uštediš prilikom kupnje karte!

 

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.