fbpx

Kojih pet ženskih čizama svaka žena treba imati u svom ormaru?

 

Ženske čizme jedan su od neizostavnih odjevnih predmeta ženskog ormara. Čizme pristaju uz gotovo svaki modni outfit. Prilikom odabira čizmi prvenstveno se gleda da su lijepog izgleda, ali opet prije svega želimo da nas zaštite od hladnih zimskih dana. Naime, haljine, suknje, ali i uske tajice u kombinaciji s čizmama izgledaju damski…

Ovo su samo od nekih izdvojenih top pet ženskih čizama koje bi trebala svaka žena imati u svom ormaru, a upravo ih i možete pronaći na sniženju u Ecipele.hr online trgovini.

Također uvijek možete iskoristiti ekskluzivan studentski popust putem Kolegio web platforme.

Gumene čizme HUNTER

Čizme koje odgovaraju savršeno uz uske traperice. Veoma udobne za nošenje i svakodnevne prigode.

Čizme za snijeg EVA LONGORIA

Vrlo lake za održavanje. Izrađene od prirodne kože, vrlo glatke.

Čizme preko koljena R.POLAŃSKI

Jako tople, izrađene od viskokvalitetnog materijala i tkanine. Lako se navlače na nogu, a odabir boja u web shopu je zaista velik.

Ženske marte DR. MARTENS

Jeste li znali da je prve marte dizajnirao je i izradio dr.Klaus Martens za vrijeme Drugog svjetskog rata. Za razliku od većine obuće, kožni dio se šiva za potplat, a ne lijepi. Svakako neizostavne za ženski ormar, a pronaći ih možete ovdje.

 

Čizme do koljena TIMBERLAND

Govoreći o čizmama Timberland, da i ne spominjemo povijest samog brenda. U početku su njihovi proizvodi bili namijenjeni osobama koje se bave teškim fizičkim radom. S vremenom se promijenila i tehnologija proizvodnje zimske obuće marke Timberland. Postali su raznovrsniji i zanimljiviji, a to možete i provjeriti sami gledajući ove prekrasne i udobne čizme do koljena.

 

 

 

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.