fbpx

Brzo i fino-Tjestenina sa svježim rajčicama

 

Užurban i stresan način života tjera te na kupnju pekarskih proizvoda i odlazak u brzu menzu? Nemaš mogućnosti hraniti se po restoranima jer su skupi?

Dosadile su ti studentske menze, a mučiš muku s kuhanjem?

Ne brini!

Uz malo truda, a i novaca možeš se odmaknuti od sendviča s parizerom i sirom!  😉

Mi ti donosimo brzi i vrlo jednostavan recept koji možeš u 20 minuta pripremiti u studentskom dom!

 

 

 

Sastojci:

  • 250 grama svježih rajčica (2/3 rajčica)
  • 200 grama tjestenine
  • 1 žlica soli
  • 3 žlice ulja
  • parmezan po želji

Priprema:

  1. Nasjeckajte svježe rajčice na manje komadiće
  2. Zatim ih dodajte u vruće ulje
  3. Zakuhajte pritom vodu za tjesteninu
  4. Kada voda zavrije u nju stavite tjesteninu
  5. Lagano miješajte tjesteninu i rajčice
  6. Nakon što tjestenina bude gotova, dodajte tjesteninu u mekane skuhane rajčice

 

Po želji: Tjesteninu s rajčicama posipajte s ribanim parmezanom.

 

Uživajte u svom skuhanom jelu! Dobar tek!

 

 

 

 

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.