fbpx

Bolje pamćenje uz Hug Your Life proizvode

Znanstvena istraživanja pokazuju da već u 20-im godinama moždane sposobnosti počinju slabjeti. Situacije poput ispita na fakultetu ili intenzivnih poslovnih razdoblja mogu uzeti svoj danak. U modernom načinu života iako je stres gotovo nemoguće izbjeći, moguće je izbjeći njegove posljedice! Zbog stresa podložni smo: manjku sna, padu imuniteta, probavnim smetnjama, povišenom krvnom tlaku, depresivnim raspoloženjima i glavoboljama, što doprinosi padu moždane funkcije.

Također važnu ulogu ima i prehrana koja je nužna za poboljšanje moždane funkcije. S obzirom da starenjem naš mozak gubi sposobnost kvalitetnog iskorištavanja omega 3-masnih kiselina, smanjuje se time i sposobnost našeg tijela da očuva moždane stanice, koje su vitalne za koncentraciju i sposobnost pamćenja. Stoga je vrlo bitno pripaziti na unos minerala, primarno: selena, kalija, kalcija i magnezija. Dobar izvor kalija i magnezija svakako je zeleno lisnato povrće, dok će sirevi i fermentirani mliječni proizvodi poslužiti kao odličan izvor kalcija. Kod vitamina od vitalnog značaja za preporučiti su vitamini B skupine, te A, C i E. Vitamine B skupine pronaći ćemo u integralnom kruhu i zobenim pahuljicama, Vitamin C u kiselom kupusu, paprikama i naru, Vitamin E u orašastim plodovima i biljnim uljima a Vitamin A u jajima, ribi, mesu ali i narančastom voću i povrću.

S obzirom na navedene činjenice znanstvenici su pronašli nova rješenja koja bi pomogla uvelike pomoći u riješavanju problema. Radi se o dvije aktivne tvari: Bakopa i Ginko Biloba. Bakopa može utjecati na bolje pamćenje, smanjenje anksioznosti, pa čak može imati zaštitni učinak i na poremećaj hiperaktivnosti i razvoj Alzheimerove bolesti. S druge strane Ginko Biloba sadrži visoke razine terpenoida i favonoida, koji su primarno snažni antioksidanti i koji pomažu neutralizirati slobodne radikale. Poboljšava cirkulaciju u organizmu, a time pomaže i zdravlju srca, smanjuje simptome gubitka pamćenja i poboljšava moždanu funkciju.

Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod. Visoko kvalitetni standardizirani prirodni dodaci prehrani s inovativnim formulama koji su kreirani u harmoniji sa prirodom i Vašim tijelom. Dodaci prehrani sadrže sirovine farmaceutske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju stroge EU standarde i hrvatske pravilnike. Proizvodi su dostupni ljekarnama te specijaliziranim trgovinama, kao i trgovinama zdrave hrane kojima je kvaliteta na prvom mjestu.

Diana Gluhak Spajić mag.nutr. 
https://centar.redfork.hr/

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.