fbpx

5 ideja za dekoraciju radnog stola


Foto: Unsplash

Nova akademska godina počinje što znači da čemo mnogo vremena provoditi za našim radnim stolom. Kako bismo te sate proveli  što ugodnije, bili što motiviraniji i produktivniji donosimo naših 5 ideja za dekoraciju uz studentski popust.

1. Okvir za fotografije

Ako je radni stol trenutno prazan, definitivno je vrijeme da napravite neke promjene.

Okvir za fotografije Umbra’s Glo LED Photo Display, uz koje će vaši prioriteti postati vaš fokus idealan je dodatak vašem stolu. Fotografije, prešano lišće i cvijeće, ili ulaznice plutaju unutar stakla, a LED traka oko njih stvara oreolni sjaj, za privlačan, suvremen izgled.

Iako je primamljivo staviti fotografije s prijateljima, one mogu više omesti nego motivirati. Stavite fotofragije iz društvenog života za neko drugo mjesto u sobi, poput foto zida iznad kreveta. Za svoj radni prostor razmislite o fotografijama koje vas nadahnjuju da vrijedno radite na postizanju svojih ciljeva, primjerice fotografije vašeg grada iz snova. Takve fotografije na vašem stolu pozivat će vas da sjednete i počnete raditi s pozitivnim mislima na umu.Foto: TheHut


2. Mirisne svijeće

Svi smo iskusili varijacije kreativne blokade. U osnovi pokušavate završiti svoj posao, ali ništa vam ne pada na pamet.

Ako želite ispoštovati svoje rokove, morat ćete pronaći način da se što brže pokrenete. Jedan od načina da to učinite je aromaterapija.

Svijeće, tamjan i difuzori moraju se imati kod vašeg radnog mjesta. Mirisi pomažu stimulirati vaš um. Osim toga, mogu biti smirujući dodaci vašem stolu.

Pronađite neke mirise koji vas oduševljavaju. Preporučamo FRAGA mirisne svijeće. Da biste pomogli u stvaranju samo-motivacije, postavite pravilo da svijeću možete paliti samo kad sjedite za svojim stolom. Na ovaj ćete način imati malu nagradu svaki put kad završite neki posao. Uz to, vaš će prostor mirisati prekrasno.


Foto: TheHut


3. Bilježnica koja odražava vaš stil

Naša su računala postala naš modus operandi tijekom razdoblja pandemije. Naša predavanja, bilješke, zadaci, itd. dio su se digitalnog krajolika. Uz to u slobodno vrijeme provodimo veliku količinu vremena konzumirajući digitalnu zabavu na tehnološkim uređajima.

Nešto što će vas odvojiti od zaslona i povećati produktivnost je korištenje „olovke i papira”. Pronađite bilježnicu koja odražava vaš stil, bilo da su to leptiri ili apstraktni oblici, kako biste svoje misli mogli organizirati na papiru.
U bilježnicu možete ispisati popise obveza koji će vas usredotočiti tijekom dana. Osim toga, poslužit će i kao dekor za stol.


Foto: TheHut

 

4. Termosica

Iako zapravo nije dekorativni element, termosica za kavu neizstavna je za održavanje radne temperature.

ThermoCafe stolna šalica zagrijat će vaša pića zahvaljujući dvostrukoj izolaciji koja zadržava i vruće i hladne temperature.

Uz izdržljivu unutrašnjost od nehrđajućeg čelika i plastičnu vanjsku površinu koja se lako čisti, radna se šalica može pohvaliti zaokretnim poklopcem za daljnje zadržavanje topline i podlogom od pjene otpornom na klizanje.Foto: TheHut

 

5. Biljke

Biljke oživljavaju prostor za razliku od bilo čega drugog, pogotovo s obzirom na to da su zapravo žive. Budući da je zima iza ugla, ovaj ukras ukrasit će vaš prostor i pružiti vam vremena za život.

Uložite u neke biljke s niskim održavanjem, poput sukulenata. Ove biljke ne zahtijevaju puno sunca ili vode, savršeno za vaš stol u hladnije doba godine.

Međutim, ako vam živo bilje ne uspije, možete imati i umjetno cvijeće.  Biljke možete staviti u Umbra Trigg Planter set od dvije vaze od kojih jednu možete koristiti za pribor za pisanje.


Foto: TheHut

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.