fbpx

Bojanje kose i manikura kod kuće 💁💅

Ako ne možete pronaći svog frizera, koristite pouzdane proizvode. Istražite marku po svom izboru i pobrinite se da imate sve što je potrebno za bojanje kose. Sve što vam treba možete naći na  Notinu uz studentski popust. Obavezno napravite test pramenova kose i slijedite upute za upotrebu.

Sad kad ste spremni za to, evo nekoliko savjeta kod bojenja kose kod kuće:

 • Držite se jedne ili dvije nijanse vlastite kose: Sada nije vrijeme za eksperimentiranje (osim ako je to vaš krajnji cilj). Pokušajte se držati što bliže nijansi vaše kose.
 • Svjetlije djeluje bolje od tamnijeg: Ako nikada prije niste obojili kosu, pokušajte svijetliju nijansu prije nego što pokušate s tamnijom.
 • Odjenite nešto staro: Obucite staru odjeću ako je moguće i zaštitite površine u vašoj kupaonici na koje bi boje mogle kapnuti.
 • Dobro promiješajte smjesu: sada nije vrijeme za lijenost. Ako miješate smjesu za svoju vlastitu boju, obavezno promješajte sve elemente ili ćete imati mrlje.
 • Usredotočite se samo na korijen: Ako ste zabrinuti samo zbog korijena, držite se samo toga. Ostalo je najbolje ostaviti profesionalcima.
 • Dobro isperite: Volite svoju boju? Cool. Sada je isperite dok voda ne bude bistra kako biste bili sigurni da niste ostavili boju koja bi i dalje mogla bojati kosu (ili jastučnice).

Manikura kod kuce

Kućna manikura

Definitivno možete ponovo stvoriti doživljaj salona za nokte kod kuće, iako možda nećete moći napraviti profesionalnu manikuru, možete koristiti obični lak i još uvijek ćete dobiti izvrsne rezultate. Manikura kod kuće također može biti zabavna i opuštajuća aktivnost. Koliko ćete maštoviti i detaljni ovisiti o vama.

Osnovni koraci za kućnu manikuru:

 1. Uklonite stari lak s acetonom.
 2. Skratite nokte grickalicom i oblikujte ih rašpicom.
 3. Operite ruke i nanesite losion.
 4. Odaberite lak za nokte i nanesite temeljni sloj.
 5. Ostavite da se osuši i nanesite gornji sloj.
 6. Nanesite drugi premaz ako želite ili prijeđite na sljedeći korak.
 7. Nanesite gornji sloj i ostavite da se osuši.

Foto: Notino

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.