fbpx

Najeftiniji proteinski suplementi u Europi, za studente jeftiniji još 37%

MyProtein suplementi su proteini raznovrsnih okusa i povoljnih cijena. Kako bi vam više olakšali izbor proteinskih suplemenata u izobilju suplemenata prisutnih na tržištu, osigurali smo studentski popust od 37 %! Nije loše, zar ne?

Proteini (bjelančevine) temeljni su dodatak prehrane svakog sportaša. Pomažu u izgradnji mišićne mase i istodobno osiguravaju zaštitu i regeneraciju mišićnog tkiva koje se troši tijekom treninga. Osim toga, bjelančevine imaju niz drugih prednosti za naše tijelo, kao što su podrška imunološkom sustavu, regulacija tjelesne hidratacije i održavanje pH ravnoteže u krvi. Najvažnije od svega, oni su izvor energije u odsutnosti ugljikohidrata.

Stoga, da bi naš organizam normalno funkcionirao i da bismo održali zdravlje, svakodnevno je nužno hranom i dodacima prehrani u organizam unositi proteine. Dobri izvori proteina su jaja, mliječni proizvodi, riba, meso, soja i whey protein, a u manjim količinama ih nalazimo u mahunarkama i žitaricama.

Međutim, nije lako stalno voditi računa o točnom unosu proteina u organizam svakodnevnim namirnicama, ni stalno preračunavati koliko neka hrana ima grama proteina i koliko nam je točno potrebno da bi organizam radio kao dobro uhodani stroj.

Trebamo također voditi računa i o različitim uvjetima u kojima se nalazimo, da li smo u intenzivnom treningu ili se samo rekreiramo, vježbamo li uopće i koji je preporučeni unos proteina za svakog od nas. Naravno, za bilo kakve ozbiljne analize stanja organizma i preporučenog unosa proteina i drugih nutritivnih tvari u organizam treba se uvijek prvo posavjetovati s liječnikom ili nutricionistom, ali jednom kad te analize i testove obavimo nije lako pojesti npr. kilogram mesaavokada, koji ima najveći udio bjelančevina među voćem, u kombinaciji s tucetom jaja i litrom mlijeka dnevno.

Zato su tu proteinski suplementi u obliku prahova, proteinskih snackova, proteinskih pločica, vitamina i minerala, te raznovrsnih proteinskih namaza, a nama su najdraži MyProtein suplementi ugodnih okusa banane, jagode, čokolade, vanilije i mnogih drugih. Ako vas zanima koji je protein kao stvoren za vas riješite test Koji proteinski dodatak je za tebe?

    

Kao zaključak cijele priče evo nekoliko razloga zašto su nam proteini važni:
1) Proteini pomažu u gubljenju viška kilograma
2) Proteini povećavaju mišićnu masu i snagu
3) Proteini ubrzavaju metabolizam
4) Proteini pozitivno djeluju na snižavanje kolesterola
5) Proteini snižavaju krvni tlak
6)  Proteini ubrzavaju oporavak nakon ozljede
7) Proteini smanjuju osjećaj gladi

Foto: MyProtein

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.