fbpx

5 savjeta za blistav make up

Foto: Unsplash

Svi znamo kako je teško napraviti savršeni smokey eye ili nanijeti eyeliner takvom preciznošću da bi se i mnogi make up artisti posramili svojih remek dijela. Što napraviti kad nemate vlastitog vizažista na brzinskom biranju mobitela i novca na bacanje za odlaske u salone za šminkanje svaki put kad želite izgledati besprijekorno – a mi cure to želimo svaki put? Uz nekoliko jednostavnih savjeta i 10% studentskog popusta na sve make up proizvode, uključujući i već snižene, koje nudi Lijepa.hr do kraja studenog izgledat ćete savršeno kad god to poželite i bez velikog troška.

1) Koristite barem 2 različita kista

Korištenje više kistova za sjenila svakako će vam dobro doći jer je najbolje korisiti različite kistove za različite boje. Da i ne spominjemo da će vam trebati i jedan za stapanje boja.

Foto: Unsplash

2) Prvo oči zatim podloga

Kako bi si olakšali proces ispravljanja krivo nanesenog sjenila, počnite sa sjenilom prvo. Kad ste zadovoljni napravljenim, stavite korektor nježne boje oko očiju kako bi naglasili savršeno naneseno sjenilo i popravili nedostatke. Na kraju priče stavite podlogu, tek nakon što ste sigurni da je eye shadow savršen.

3) Svijetlo prema tamnijem

Svakako počnite s nanošenjem svijetlijih tonova prije nego se razmašete s tamnijim nijansama za savršeni smokey eye. Pritom ne zaboravite na stapanje nijansi na prijelazu svijetlog u tamno. Na online shopu Lijepa.hr možete naći savršenu kombinaciju boja iz raznolikih paleta sjenila i usput pospremiti popust u džep.

4) Namočeni kist znači bogatiju boju

Kako bi dobili bogatiju boju sjenila namočite kist u malo vode ili svoj najdraži make up fiksator. U treptaj oka dobiti ćete dramatičan izgled i intenzitet.

5) Uvijek koristite primer za sjenila

Produžite vijek trajanja svog sjenila s pažljivo odabranim primerom, poput Artdeco eyeshadow primera ili Clarins instant light primera. Ovi će vam primeri omogućiti cijelonoćno plesanje u klubu bez one neminovne pojave rakunovih očiju.


Foto: Lijepa.hr

Za kraj, koristite dobar make up fiksator za učvršćivanje cjelokupnog izgleda, a ako se želite osjećati poput Hollywoodske dive upotpunite izgled proizvodima za zdravu i njegovanu kosu s Grow gorgeus online store-a, sa studentskim popustom od 15 % naravno.

shares

Prijava na Kolegio

Registracija na Kolegio


Izgubljena lozinka

Upišite svoju email adresu. Primit ćete link za izradu nove lozinke putem emaila.

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo morate biti prijavljeni

Prvo se morate prijaviti.